Gå til indhold
Søg

Call for abstrakts til NUBU forskningstræf 2022

Det er nu muligt at indsende forslag til oplæg eller præsentation på NUBUs forskningstræf, der finder sted d. 27.-28. oktober 2022.

Udsathed i et samfundsperspektiv

Nationalt center for forskning i udsathed blandt børn og unge (NUBU) inviterer undervisere og forskere på landets professionshøjskoler til forskningstræf om udsathed blandt børn og unge i et samfundsperspektiv.

Formålet med forskningstræffet er, at vi mødes på tværs af forskning og undervisning, fag og forskningsfelter med mulighed for at dele viden, etablere netværk og inspirere hinanden. Forskningstræffet afholdes over to dage med overnatning, så der er rig mulighed for både intense forskningsfaglige drøftelser og netværk under uformelle former.

Torsdag d. 27. oktober kl. 10.00 til fredag d. 28. oktober kl. 13 på Comwell i Roskilde

Du kan allerede nu tilmelde dig NUBUs forskningstræf 2022 på dette link:

NUBU Forskningstræf 2022 | UC SYD (nemtilmeld.dk)

Vi ønsker inden for temaets bredde ramme at invitere til dialog på tværs af professioner, professionshøjskoler, vidensfelter og forskningstraditioner og byder tværfaglige såvel som monofaglige indlæg velkomne.

Har du lyst til at præsentere din forskning på forskningstræffet? Så tjek dette call for præsentation, udfyld skabelonen for abstrakts og indsend det til nubu-center@ucsyd.dk senest d. 30. maj.

Call for abstracts NUBU forskningstræf 2022

Anvende denne skabelon til indsendelse af abstrakt:
Skabelon abstrakts NUBU forskningstræf 2022