Gå til indhold
Søg

Forskningstræf 2022

OBS: Arrangementet har været afholdt.

Praktisk information

Dato

Torsdag d. 27.10.2022 -
Fredag d. 28.10.2022

NUBUs årlige forskningstræf samler forskere fra hele professionshøjskolesektoren til to dage med akademisk input, faglig fordybelse og social interaktion.

Det er muligt at indsende abstrakts til konferencen frem til 30. maj 2022. Se det fulde call her: Call for abstrakts til NUBU forskningstræf 2022 – NUBU

 

Tilmelding er tilgængelig her: NUBU Forskningstræf 2022 (nemtilmeld.dk)

 

Det fulde program vil være tilgængeligt i august 2022.

Årets tema

Udsathed i et samfundsperspektiv

Nationalt center for forskning i udsathed blandt børn og unge (NUBU) inviterer undervisere og forskere på landets professionshøjskoler til forskningstræf om udsathed blandt børn og unge i et samfundsperspektiv.

Formålet med forskningstræffet er, at vi mødes på tværs af forskning og undervisning, fag og forskningsfelter med mulighed for at dele viden, etablere netværk og inspirere hinanden. Forskningstræffet afholdes over to dage med overnatning, så der er rig mulighed for både intense forskningsfaglige drøftelser og netværk under uformelle former.

Vi ønsker inden for temaets bredde ramme at invitere til dialog på tværs af professioner, professionshøjskoler, vidensfelter og forskningstraditioner og byder tværfaglige såvel som monofaglige indlæg velkomne.