Go to content
Søg
Drawing by Timo Kuilder: NUBU works with extraordinary children and youth in vulnerable situations, from the years 0-20. These sketches portray several themes in a more abstract and poetic way. Okker background color.

Nyheder

Drawing by Timo Kuilder: Holding up the sun, hanging up the light. Shine, difference.-sketch portraying the theme in a abstract and poetic way.

NUBU er i bevægelse

NUBUs sekretariat er pr. 1. januar 2022 flyttet til UC SYD. Vi er godt i gang med at etablere os på det smukke gamle campus i Haderslev. Flytningen forløber planmæssigt, og de digitale flyttekasser er ved at blive pakket ud, og alle nyheder, arrangementer og publikationer er ved at blive lagt ind på de rigtige hylder og sider. Vi arbejder med andre ord på højtryk for at få hjemmesiden helt opdateret. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du ikke kan finde på nubu.dk, eller du har spørgsmål. Mange hilsner NUBUs sekretariat

Drawing by Timo Kuilder: Stepping into something new -sketch portraying the theme in a abstract and poetic way.

NU! Fra ’udsatte børn og unge’ til ’udsathed’

NUBU’s nye navn bygger på væsentlige faglige overvejelser

Læs her
Drawing by Timo Kuilder: Stepping into something new -sketch portraying the theme in a abstract and poetic way.

NU! Overdragelse af centerleder-posten

I forbindelse med flytning af NUBUs sekretariat fra Københavns Professionshøjskole til UC SYD tiltræder Lene Mosegaard Søbjerg som konstitueret centerleder for NUBU d. 1. september 2021.

Læs her
Drawing by Timo Kuilder: Stepping into something new -sketch portraying the theme in a abstract and poetic way.

NU! Udsat for velfærd? Videoer fra forskningstræf på UCL

NUBU holdt i maj 2021 i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole et forskningsseminar med titlen Udsat for velfærd? Gennem præsentation af en række kvalitative forskningsprojekter blev det på seminaret diskuteret, hvordan professionelle kan gå nye veje i forhold til at løfte de muligheder og udfordringer, som velfærdssamfundet giver. Fire af præsentationerne er nu tilgængelige som videoer her på siden.

Udgivelser
Drawing by Timo Kuilder: Mirrors, self-reflection. Sketch portraying the theme in an abstract and poetic way.

NU! Forskning i udsatte børn og unge flytter fagligt miljø

Den nationale stemme for udsatte børn, unge og deres forældre bliver endnu stærkere, når sekreta-riatet for Nationalt center for forskning i udsathed blandt børn og unge flytter til UC SYD fra årsskiftet.

Læs her